Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Bistro Capitol

Bistro Capitol är en vibrerande, social mötesplats med lång historia i väggarna vilket speglas i allt vi gör. Hos oss står råvaran i fokus och talar sitt eget språk i enkla och rena smaker. Det som förenar vårt mat- och dryckeskoncept är enkelhet, kvalitet och kreativitet där Bistrons meny består av mindre rätter som ständigt skiftar för att alltid erbjuda något nytt.
Detta ackompanjerat av en vinlista som alltid alltid lever och där det finns något för alla. Oavsett om du är vinnörd och vill dricka busiga naturviner eller föredrar det klassiska kommer du hitta något för just dig.
Vi strävar efter att vara din naturliga kvällshub oavsett om du vill äta en längre middag med familjen eller dricka busigt vin med kompisgänget. Läs mer här om bistron.

Via knappen nedan hittar du bistrons meny!

meny

Våra ledord är alltid ”avslappnat, hög kvalitet och familjärt”.

Bio & Bistro Capitol är stolt mottagare av Gulddrakens hederspris 2019 med motiveringen:
”Kort och gott det första riktigt lyckade äktenskapet i Stockholm mellan kvartersbiograf och krog där båda verksamheterna drivs med samma höga kvalitetskrav. En kulturgärning i Guldbaggeklass.”

Borden i bistro bokar du nedan, och om de är fullbokade har vi några drop-in platser i vår foajé.
Välkommen!

Boka bord