Bio Capitol

MAT- OCH VININFLUENSER FRÅN HELA VÄRLDEN

Välkommen till bistro Capitol

I snart ett sekel har våra väggar rymt några av Vasastans finaste filmupplevelser. Det är ett arv vi på Bistro Capitol tar på stort allvar i vårt kulinariska arbete. Vi är ständigt på jakt efter spännande smakkombinationer och passande vinalternativ. Med ledorden ”avslappnat, familjärt, högkvalitativt” är vårt mål att vara din självklara mötesplats, oavsett om du vill äta en helkvällsmiddag med familjen eller dricka vin med kompisgänget.

Med en vinlista lika välkurerad som vårt bioprogram är vi övertygade om att du kommer hitta något för din smakpalett, oavsett om du är glad entusiast eller kunnig sommelier.

Bord i bistron bokar du med fördel via länken nedan. Är det fullbokat har vi några drop-in-platser i vår foajé.
Berätta gärna för oss i samband med bokning om du har några allergier vi behöver ta hänsyn till inför ditt besök.

Vinlistan

Vin har en framskjuten plats hos oss på Bio & Bistro Capitol. Vinlistan har sin grund i de småskaliga producenterna och deras naturliga vinmakning samtidigt som vi är måna om att kunna erbjuda något för de flesta smaker.

Det innebär att du känner dig hemma vare sig du vill dricka utmanande viner från nya världen eller föredrar traditionellt och klassiskt.

Vår vinlista uppdateras löpande, ibland dagligen, och vinerna på denna lista kan därför skilja sig mot det som finns i vinkylen på plats.

Öppettider

Tisdag–Lördag 16:30 – 22:00
Söndag 15:00 – 21:00