Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Presentkort

Ge någon en ny bioupplevelse!

På Biografen Capitol ser man fantastisk film i en inbjudande och vuxen miljö. Sjunk ned i våra sköna fåtöljer med ett glas utsökt vin och välsmakande mellanrätter. Våra presentkort och medlemskort ger dig möjlighet att göra just detta, och att sprida glädjen genom att låta familj och vänner pröva allt som Biografen och Bistro Capitol har att erbjuda.

I valörerna 300, 500 och 1000kr, kan presentkort lösas in mot biobiljetter, mat och dryck i baren, eller om du så vill en måltid i bistron.

I salongerna kan du sätta dig på vilka sköna platser du vill – du väljer själv om du ska dela en soffa med en kär eller sitta i en enskild fåtölj.

Din beställning skickas inom ett par vardagar. 

Vi arbetar för att du ska kunna använda ditt presentkort för att köpa biljetter på hemsidan men för närvarande är det bara möjligt i vår kassa eller om du mailar ditt presentkortnummer, namn, adress och email till kassa@capitolbio.se och berättar vilken film och föreställning du vill köpa biljett till. Kontakta oss för eventuella frågor: kassa@capitolbio.se