Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Event

Hyr Capitol

Du kan abonnera Capitol för konferens, kongress, kalas & filmvisning, vare sig ni är ett kompisgäng, ett företag eller en organisation.
Våra biografsalonger är byggda i klassisk art deco-stil och är utrustade med modern biograf- och konferensteknik.

Vi serverar små och mellanstora rätter samt utvalda viner och ölsorter i salongerna, och platserna är utrustade med bord och läslampor. Bio & Bistro Capitol erbjuder en angenäm eventupplevelse utöver det vanliga. Våra fyra salonger rymmer 103, 82, 19 respektive 17 personer. Platserna – en blandning av rymliga fåtöljer, soffor och klassiska biografsäten – är de bästa i branschen. Vi valde till och med att designa vår egen Capitol-fåtölj för bästa komfort.

Varmt välkommen att boka en angenäm eventupplevelse utöver det vanliga!

Varmt välkommen med din förfrågan till:
Therese Lindberg, event@capitolbio.se eller 076 – 313 98 84

För att snabbare kunna svara på era frågor och kunna leverera prisförslag, funder gärna på:
• Önskat datum
• Hur länge ni behöver tillgång till lokalen (inklusive förberedelser och avetablering)
• Antal gäster
• Beskrivning av evenemanget i korthet

Salong 1

Capitols främsta filmstjärna med sin gemytliga placering av stolar och fåtöljer och en egen balkong. Med lite extra golvyta framför duken och 4K-projektor passar denna pärla alldeles finfint för allt från presentation, konferens, livepodd, samtal till inte minst film!

Kapacitet: 103 (inkl. balkong 22)
Projektor: 4K-projektor och 2 x 35mm-projektorer för analog film

Salong 2

Salong 4as pampiga storasyskon, med 82 bekväma platser alla med utmärkt sikt till duken. Passar finfint för konferensen likväl som filmeventet.

Kapacitet: 82
Projektor: 2K-projektor

Salong 3

I Capitols minsta salong tillika det gamla nitratlagret sitter man nu precis lika fint som i våra större. Passar det mindre mötet såväl som den privata filmkvällen med kompisarna!

Kapacitet: 17
Projektor: 2K-projektor

Salong 4

I samma stil som Salong 2 men med en ännu intimare känsla. Perfekt för den mindre presentationen såväl som egen singalong med kompisarna!

Kapacitet: 19
Projektor: 2K projektor

Foajén

I foajén hittar du vår gemytliga foajébar i klassisk art deco-stil, här kan du ta ett glas innan filmen eller köpa lättare maträtter och snacks att förtära på plats eller att ta med in till salongen.

Välkommen!

Kapacitet: 100

Bistron

Capitol invigdes 1926. Förutom att vara en biograf har lokalen också fungerat som teater, konsertplats, TV-studio och mycket mer. Men den har aldrig tidigare varit restaurang. Förrän nu. Bistro Capitol är en intim upplevelse – ett antal bord, ett knippe stolar och ett öppet kök i en 20-talsmiljö som är lika delar hemtrevlig och filmisk.

Kapacitet: 20