Bio Capitol

Joakims fantastiska nyhet

Varmt välkommen till Capitol – vare sig du ska se på film, äta en bit mat eller ta ett glas i foajébaren. Bio & Bistro Capitol vann Gulddrakens hederspris och internationella biograforganisationen ICTAs pris för Best Classic Cinema.

Vårt kök har en föränderlig meny med råvaran i fokus. På kvällarna serveras rätter med efter säsong som levereras från det öppna köket i vår intima bistrodel. Till salongsserveringen har vi tagit fram paket bestående av ost, grönsaker eller plockdelikatesser. Dessa förbeställs med fördel i samband med ditt biljettköp här på hemsidan.

Bistro Capitol är en vibrerande, social mötesplats med lång historia i väggarna vilket speglas i allt vi gör. Hos oss står råvaran i fokus och talar sitt eget språk i enkla och rena smaker. Det som förenar vårt mat- och dryckeskoncept är enkelhet, kvalitet och kreativitet där Bistrons meny består av mindre rätter som ständigt skiftar för att alltid erbjuda något nytt. Detta ackompanjerat av en vinlista som alltid alltid lever och där det finns något för alla. Oavsett om du är vinnörd och vill dricka busiga naturviner eller föredrar det klassiska kommer du hitta något för just dig.

Publicerat: mån. 04.09.2023