Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Företagsvisningar

EXKLUSIVA FÖRHANDSPREMIÄRER & SLUTNA VISNINGAR FÖR FÖRETAG!

Nu har du en exklusiv möjlighet att se filmen före alla andra.

Vi har nöjet att erbjuda utvalda storfilmer som exklusiva förhandspremiärer och slutna visningar till företag och grupper.
Det går bra att skicka intresseanmälan till event@capitolbio.se redan nu, sedan återkommer vi med aktuella datum för visning och mat- och dryckespaket!

 OBS! Förhandsvisning går endast att boka för företag och slutna sällskap enligt separat prislista.
Ordinarie biljettsläpp till öppna visningar (från och med premiär) sker normalt ett par veckor innan premiärdatum.

En otrolig present till anställda på ditt företag!

POOR THINGS – Premiär 26 januari

Återuppväckt från de döda av den geniala och okonventionella vetenskapsmannen doktor Godwin Baxter börjar Bella sitt liv under hans beskydd, ivrig att lära sig allt. I sin avsaknad och hunger efter världslighet, rymmer Bella med Duncan Wedderburn, en slipad och utsvävande advokat, på en hisnande äventyrsresa över kontinenterna. Fri från sin tids fördomar, blir Bellas syfte tydligt att stå för jämlikhet och frihet.

Bygger på en roman av Alasdair Gray.

För meny, tillgänglighet och bokning kontakta oss på event@capitolbio.se!

DUNE: PART TWO – Premiär 28 februari

När Paul Atreides finner Chani, kvinnan han sett i sina drömmar, väljer han att följa Fremen ut i öknen istället för att söka upp sina förföljare och de som störtat hans familjs imperium. Bara han kan förutse en mörk framtid, men kan han förhindra den?

För meny, tillgänglighet och bokning kontakta oss på event@capitolbio.se!

HANTERINGEN AV ODÖDA – Premiär 15 mars

En varm sommardag i Oslo vaknar de döda till liv. En mamma omkommer i en bilolycka och familjen måste hantera död och uppvaknande på samma gång. En äldre kvinna får sin älskade tillbaka efter att ha begravt henne samma dag. En morfar försöker förtvivlat få tillbaka sitt barnbarn för att lindra dotterns sorg.

”Hanteringen av odöda” är en smärtsam, rörande och bitvis otäck berättelse om människor i sorg som får sin högsta önskan uppfylld. Saknad och längtan, hopp, förtvivlan och kärlek starkare än döden.

Med Renate Reinsve och Anders Danielsen Lie (båda från ”Världens värsta människa”) och Bahar Pars (”En man som heter Ove”). Manus av författaren John Ajvide Lindqvist (Låt den rätte komma in, Gräns) som också skrivit bokförlagan och regi av norska debutanten Thea Hvistendahl.

För meny, tillgänglighet och bokning kontakta oss på event@capitolbio.se!

MÖTE I ROM – Premiär 5 april

För att fira sin fyrtioåriga bröllopsdag åker Gerda och Kristoffer till Rom på långweekend. Gerda gick på konstskola här som ung, medan det är första besöket för Kristoffer som inte bemödar sig med kultur i onödan. De träffar oväntat på Johannes, Gerdas karismatiske konstlärare från förr, och hon ger sig snart ut i den eviga staden på jakt efter sin ungdoms upplevelser. Kristoffer känner sig utanför, och vet inte att Gerda och Johannes hade en relation när hon var hans elev. Kan hon stå emot frestelser i ett Rom som plötsligt känns synonymt med romantik?

Bodil Jørgensen, Rolf Lassgård och Kristian Halken har huvudrollerna i denna livsbejakande kärlekshistoria om att gå på upptäcksfärd och återfinna både sig själv och varandra.

För meny, tillgänglighet och bokning kontakta oss på event@capitolbio.se!

THE FALL GUY – Premiär 1 maj

I denna stjärnspäckade actionkomedi från regissören bakom John WickBullet Train och Deadpool 2 kastas vi in i livet på en stuntman. Efter en svår olycka som nästan blev slutet på karriären måste han nu försöka vinna tillbaka sin stora kärlek – samtidigt som han måste göra sitt jobb, leta rätt på en försvunnen filmstjärna och lösa en konspiration.

För meny, tillgänglighet och bokning kontakta oss på event@capitolbio.se!

FURIOSA: A MAD MAX SAGA – Premiär 24 maj

Historien om Furiosa långt innan hon mötte Mad Max i ”Fury Road”.

För meny, tillgänglighet och bokning kontakta oss på event@capitolbio.se!