Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Film på Capitol

Capitol är en repertoarbiograf som fokuserar på ny film från hela världen i två salonger med 103 respektive 82 platser. Capitol strävar också efter att presentera ett ambitiöst event- och specialprogram med temaserier, samtal och aktuella gäster. Capitol visar film alla dagar i veckan och schemalägger programmet som gör det enklare att planera in ett bio- och bistrobesök långt i förväg.

Du kan i slutet av köpet förbeställa våra matpaket till salongen. Dryck köps på plats. Förbokningen av matpaket stänger kl 11.00 två dagar innan föreställningen och gäller endast för kvällsvisningar.

Capitol är en repertoarbiograf som fokuserar på ny film från hela världen i två salonger med 103 respektive 82 platser. Vi visar film alla dagar i veckan och schemalägger programmet som gör det enklare att planera in ett bio- och bistrobesök långt i förväg.

Du kan under köpet förbeställa våra specifikt framtagna matpaket till salongen, men endast till kvällsföreställningar och senast kl. 11.00 två dagar innan visningsstart.

AKTUELLT PÅ CAPITOL
ÖVRIGA FILMER PÅ CAPITOL


Visningstider