Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Repertoar

Capitol drivs av filmälskare som vill visa det bästa, roligaste och vackraste som filmvärlden har att ge. Vi har en bred välkomnande repertoar och spelar gärna filmer som Mamma Mia 2, Three Billboards, En man som heter Ove, Death of Stalin och En fantastisk kvinna. Vi lägger fokus på vällagad mat, god dryck och fantastisk film i en behaglig miljö.

Du kan i slutet av köpet förbeställa våra matpaket till salongen. Dryck köps på plats. Förbokningen av matpaket stänger kl. 10.00 dagen innan föreställningen.

Capitol drivs av en grupp filmälskare som vill visa det bästa filmvärlden har att ge. Vi har en bred och välkomnande repertoar och spelar gärna Mamma Mia 2, Ocean’s 8 och Death of Stalin. Vi lägger fokus på vällagad mat, god dryck och fantastisk film i en behaglig miljö.

Du kan under köpet förbeställa våra specifikt framtagna matpaket till salongen, men senast kl. 10.00 dagen innan visningsstart.