Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Mat och Film: Jätten

Action, Drama, Western, Romantik
Vi bjuder in till en mat- och filmupplevelse utöver det vanliga. Se Jätten och njut av god mat som serveras i pausen. I biljettpriset 450 kr ingår mat och film, ej dryck. Goda viner kan köpas på plats i baren. 

Legenden James Dean i sin största film. Han spelar den fattige boskapsskötaren Jet Rink som blir oljemiljonär. Rock Hudson är ranchägare Bick Benedict som reser iväg för att köpa en häst, men kommer tillbaka med en fru. Det utvecklar sig till en episk skildring av landsbygden i Texas under den första halvan av nittonhundratalet. Baserad på romanen 'Giant' av Edna Ferber från år 1952.

Matpaket:

Hudson's Beef Salad, amerikansk biff nattbakas i ugn. Tunnskivas & serveras med en sallad på rucola, lättrökta tomater, rödlök, hyvlad parmesan samt texas BBQ-sås

Vegetariskt alternativ: Rostad, skivad portabello. Serveras med en sallad på rucola, lättrökta tomater, rödlök, hyvlad parmesan samt texas BBQ-sås

Sött: Karamelliserade popkorn i påse

Notera att den som önskar ett vegetariskt alternativ måste mejla och meddela detta till kassa@capitolbio.se senast dagen innan. Vi har ingen möjlighet att ta emot vegetariska beställningar i samband med visningen utan vänligen kontakta oss via mejl efter att du köpt dina biljetter och uppge namn och platser. Skriv 'Jätten' i ämnesraden. 

Filmen visas i 4K.

Obs, matpausen blir ca 40 min.Regi: George Stevens
Skådespelare: James Dean, Dennis Hopper, Elizabeth Taylor, Rock Hudson, Carroll Baker, Jane Withers
Språk: Engelska
Undertexter: Ej textad
Längd: 242 minuter
Åldersgräns: 15+
Premiär: 2019-10-06
Produktionsår: 1956

VisningarSöndag 6 okt 2019

Salong 2