Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Breakfast at Tiffany's

Komedi, Drama, Romantik
Namnet Audrey Hepburn har kommit att bli synonymt med Holly Golightly efter filmatiseringen av denna lysande romantiska komedi baserad på Truman Capotes bestsellerroman.
Holly är en charmerande excentrisk playgirl i New York City som är fast besluten att gifta sig med en brasiliansk miljonär. George Peppard spelar hennes granne, en författare som 'sponsras' av den förmögna Patricia Neal. Det är inte svårt att gissa sig till vem som är den rätte mannen för Holly. Att se hur romansen spirar är en av de verkliga behållningarna av denna filmpärla med Henry Mancinis Oscarbelönade musik och Mancini-Jonny Mercers Oscarbelönade sång 'Moon River'.

Dine-in:
På denna visning finns ett antal 'Dine-in-platser' (orangefärgade i stolskartan) till vilka mat och dryck serveras från vår bistro direkt in i salongen. Du förbeställer detta i samband med ditt biljettköp här på hemsidan eller i efterhand via länk i bokningsbekräftelsen. Maten serveras sedan diskret till din plats i salongen under filmens gång. Önskar du komplettera ditt köp på plats går det naturligtvis bra, antingen i vår foajébar eller direkt från din plats i salongen via den QR-kod du där finner.Regi: William McGarry, Blake Edwards
Skådespelare: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam
Språk: Engelska
Undertexter: Svenska
Längd: 115 minuter
Åldersgräns: 15+
Premiär: -
Produktionsår: 1961

VisningarTorsdag 5 aug 2021

Salong 1