Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

The Deer Hunter

Drama, Krig
En revolver mot tinningen. Sällan har en scen blivit så emblematisk för en film som den med påtvingad rysk roulett i The Deer Hunter. 
Samtidigt är filmen så mycket mer, en av de vackraste skildringarna av arbetarklassamerika, den långa bröllopsscenen är alldeles magnifik, och den innehåller några av filmhistoriens främsta skådespelarprestationer.  
Michael Ciminos femfaldigt Oscarbelönade Vietnamkrigsmästerverk är nyrestaurerat i 4K lagom till 40årsjubileumet  och Vilgos Zsigmonds filmfotografi har inte sett så här bra ut sen premiären. 

Dine-in:
På denna visning finns ett antal 'Dine-in-platser' (orangefärgade i stolskartan) till vilka mat och dryck serveras från vår bistro direkt in i salongen. Du förbeställer detta i samband med ditt biljettköp här på hemsidan eller i efterhand via länk i bokningsbekräftelsen. Maten serveras sedan diskret till din plats i salongen under filmens gång. Önskar du komplettera ditt köp på plats går det naturligtvis bra, antingen i vår foajébar eller direkt från din plats i salongen via den QR-kod du där finner.Regi: Michael Cimino, June Samson
Skådespelare: Meryl Streep, Christopher Walken, Robert De Niro, John Cazale, John Savage, George Dzundza
Språk: Engelska
Undertexter: Svenska
Längd: 183 minuter
Åldersgräns: 15+
Premiär: -
Produktionsår: 1978

VisningarTisdag 26 jul 2022

Salong 2