Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Drive-in Sommarbio: La La Land

Komedi, Drama, Romantik
Välkommen på Drive-in Sommarbio!

Musikalen La La Land utspelar sig i nutida Los Angeles, och utforskar glädjen och smärtan i att följa sin dröm och passion. La La Land berättar historien om Mia, en aspirerande skådespelerska och Sebastian en dedikerad jazzmusiker. De två blir förälskade och tillsammans kämpar de för att uppfylla sina drömmar i en stad som är notoriskt känd för att krossa människors förhoppningar.

Drive-In Sommarbio äger rum på Gärdet i Stockholm och är öppet för bilburna besökare. Evenemanget presenteras av BMW, Fazer och Pucko och arrangeras av Le Pacte tillsammans med Bio & Bistro Capitol.

Notera att biljetterna är personliga och alla i bilen behöver varsin biljett. Är ni två personer i en bil behöver ni alltså två biljetter.

Observera också att biljetterna är onumrerade och ni kommer dirigeras i den ordning ni anländer till platsen.

När du köper en biljett godkänner du också att du kan komma att kontaktas av våra partners och även att inga återköp medges till detta evenemang. 

 

 Regi: Damien Chazelle
Skådespelare: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt, J.K. Simmons, Amiée Conn
Språk: Engelska
Undertexter: Svenska
Längd: 128 minuter
Åldersgräns: B
Premiär: -
Produktionsår: 2016

VisningarLördag 4 jul 2020

Drive in-Sommabio