Bio Capitol
Premiär 30.06

Killer Klowns from Outer Space (1988)

In space, no one can eat ice cream!  

Studenterna Mike och Debbie är ute på sin första date och pluggar flitigt på sina anatomiska studier när de plötsligt avbryts av vad som verkar vara en meteorit som faller till jorden. Nyfikna kör de ut mot platsen för nedslaget för att upptäcka ett cirkustält?! Lyckligt ovetande har Mike och Debbie stött på något otroligt, cirkustältet är i själva verket en utomjordisk farkost! Men de skall snart bli varse om att den här cirkusen inte är något skämt. Passagerarna består nämligen av mördarclowner från yttre rymden som har kommit till jorden för att göra allt annat än att underhålla!  

Specialeffektsteamet Choido Bros. gjorde sig ett namn med sina visuella effekter i monsterkomedin 'Critters” och regidebuterade med denna oförglömliga parodi på 1950-talets science fiction-filmer. Med sina mördarclowner som invaderar jorden med en flygande cirkus, skjuter popcorn, smälter folk med pajer och dricker blod ur sugrör har filmen nått kosmisk kultstatus.

Dine-in:
Till utvalda visningar finns ett antal Dine-in-platser där du har möjlighet att förbeställa varm mat och svalkande dryck (med eller utan alkohol) från vår bistro. Från din Dine-in-plats kan du under visningens gång komplettera din beställning via platsens QR-kod. Allt serveras diskret till dig direkt i salongen.

Regi
Stephen Chiodo
Språk
Engelska
Undertexter
-
Längd
86min