Bio Capitol

De ostyriga

Laddat, danskt kostymdrama som belönades med priset för bästa nordiska film på filmfestivalen i Göteborg i början av året. Utspelar sig 1933 i Köpenhamn och kretsar kring ett mörkt kapitel i landets historia när unga kvinnor internerades och tvångsvårdades efter anklagelser om lösdriveri och så kallad sexuell omättlighet. Den unga, upproriska textilarbetaren Maren (Emilie Kroyer Koppel) är en av dem som drabbas – men försöker tappert göra uppror. 

Dine-in:
På denna visning finns ett antal 'Dine-in-platser' (orangefärgade i stolskartan) till vilka mat och dryck serveras från vår bistro direkt in i salongen. Du förbeställer detta i samband med ditt biljettköp här på hemsidan eller i efterhand via länk i bokningsbekräftelsen. Maten serveras sedan diskret till din plats i salongen under filmens gång. Önskar du komplettera ditt köp på plats går det naturligtvis bra, antingen i vår foajébar eller direkt från din plats i salongen via den QR-kod du där finner.

Draken Film-prenumeranter

Draken Film bjuder dig som prenumerant på utvalda filmer premiärveckan mellan fredag-torsdag. Du hittar den aktuella titeln i Draken Film-appen, där du också hittar biljettkoden som visas upp när du kommer till kassan. 

Obs! Gäller inte köp av biljett via nätet. Med reservation för utsålda föreställningar.

Regi
Malou Reymann