Bio Capitol

Den lilla sjöjungfrun Sv tal

'Den lilla sjöjungfrun' är den omtyckta berättelsen om den unga, livfulla och äventyrslystna sjöjungfrun Ariel. 

Denna visning är med svensk tal.

Ariel är den yngsta och mest viljestarka av Kung Tritons döttrar och längtar efter att lära sig mer om livet på land. När hon en dag beger sig upp till ytan blir hon förälskad i den stilige Prins Eric. Trots att det är förbjudet för sjöjungfrur att umgås med människor väljer Ariel att följa sitt hjärta. Efter en överenskommelse med den onda havshäxan Ursula får hon möjlighet att utforska livet på land men sätter därmed både sitt liv och faderns krona på spel.

'Den lilla sjöjungfrun' är Rob Marshalls spelfilmsversion av den klassiska Oscarbelönade animerade musikalen.

I rollerna ser vi: Halle Bailey, Awkwafina, Javier Bardem, Melissa McCarthy

Dine-in:
På denna visning finns ett antal 'Dine-in-platser' (orangefärgade i stolskartan) till vilka mat och dryck serveras från vår bistro direkt in i salongen. Du förbeställer detta i samband med ditt biljettköp här på hemsidan eller i efterhand via länk i bokningsbekräftelsen. Maten serveras sedan diskret till din plats i salongen under filmens gång. Önskar du komplettera ditt köp på plats går det naturligtvis bra, antingen i vår foajébar eller direkt från din plats i salongen via den QR-kod du där finner.

Obs, DEN LILLA SJÖJUNGFRUN innehåller flera sekvenser med effekter i form av blinkande ljus som kan påverka personer som lider av ljuskänslighet i form av t.ex. epilepsi eller andra former av konstaterad ljuskänslighet.