Bio Capitol

Borta med vinden 85 år

En av världens största klassiker fyller 85 år! Borta med med vinden är en av filmhistoriens allra största publiksuccéer och dessutom vinnare av 10 Oscar. Nu kan du uppleva den på bio igen.

Legendarisk, magnifik klassiker efter Margaret Mitchells roman om livet i den amerikanska södern. Detta är historien om en bortskämd flicka som överlever det amerikanska inbördeskriget, men samtidigt förlorar den man hon älskar. Clark Gable spelar den oförglömliga Rhett Butler och Vivien Leigh är Scarlet O’Hara. Parets öde har fängslat generationer av biobesökare.

Borta med med vinden är en av filmhistoriens allra största publiksuccéer och dessutom vinnare av 10 Oscar, bl a för bästa film och bästa regi. Hattie McDaniel blev den första afroamerikanska skådespelerskan att få en Oscar.

Filmen visas med paus!

Dine-in:
Till utvalda visningar finns ett antal Dine-in-platser där du har möjlighet att förbeställa varm mat och svalkande dryck (med eller utan alkohol) från vår bistro. Från din Dine-in-plats kan du under visningens gång komplettera din beställning via platsens QR-kod. Allt serveras diskret till dig direkt i salongen.

Regi
Victor Fleming
Språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Längd
230min