Bio Capitol

Hajen

Vackra stränder med vackra människor. Det fridfulla stället Amity i Massachusetts har hela tiden levt på turisterna så att de klarar sig på vinterhalvåret. Men när en badare blir dödad av en jättestor haj får Sheriff Brody ta ett svårt beslut: att stänga stranden precis före den värsta sommarruschen i juli. Människorna i staden blir rasande, men det är inte mycket han kan göra om hajen inte ger sig av. Det skulle vara att själv ta upp jakten på rovdjuret, då.

Steven Spielbergs mästerverk från 1975 är ett intensivt äventyr som givit bland annat givit upphov till visningar på stor duk i bassänger runt om i världen. Vi har inget plaskvatten i våra salonger, men däremot fåtöljer att sjunka djupt ned i samtidigt som båten driver allt längre ut. Den första blockbustern tar nya simtag mot ännu en biosommar.

Dine-in:
På denna visning finns ett antal 'Dine-in-platser' (orangefärgade i stolskartan) till vilka mat och dryck serveras från vår bistro direkt in i salongen. Du förbeställer detta i samband med ditt biljettköp här på hemsidan eller i efterhand via länk i bokningsbekräftelsen. Maten serveras sedan diskret till din plats i salongen under filmens gång. Önskar du komplettera ditt köp på plats går det naturligtvis bra, antingen i vår foajébar eller direkt från din plats i salongen via den QR-kod du där finner.

Regi
Steven Spielberg