Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Författarafton: Tatiana de Rosnay om nya boken Regnvakt


Tatiana de Rosnay är aktuell med en fängslande och driven roman om familjehemligheter och försoning. Nu besöker hon Stockholm och biografen Capitol för att presentera sin nya bok Regnvakt. Välkommen till författarafton med en av Europas bäst säljande författare!

Tatiana de Rosnay är fransk-engelska och bor i Paris. Hon är författare till ett stort antal romaner, bland annat bästsäljaren Sarahs nyckel, och flera utav hennes böcker har filmatiserats. Tatiana de Rosnay har också arbetat som journalist för den amerikanska tidskriften Vanity Fair samt tidningarna Psychologies och ELLE.

Om boken: Seines bräddar svämmar över och hotar familjen Malegardes vistelse i Paris – de har samlats för att fira pappa Pauls sjuttioårsdag. Regnet vräker ner utanför, men det är inte det enda som ligger som ett mörkt moln över familjen. Instängda på hotellet och med en överhängande naturkatastrof flyter gammalt groll upp till ytan. Men kanske kan de extraordinära omständigheterna vara precis vad den splittrade familjen behöver för att kunna närma sig varandra igen? Regi:
Skådespelare:
Språk:
Undertexter:
Längd: minuter
Åldersgräns:
Premiär: 2018-11-07
Produktionsår:

VisningarVälj bioplatser

Håll ut – du kommer inom kort till val av biobiljetter…

Beställ mat

Tillgängliga maträtter laddas…

Slutför köpet

Bokningssummering laddas…
Jag godkänner Bio Capitols köpvillkor och är medveten om att Bio Capitol inte godkänner återköp
Ja, jag vill att Capitol uppdaterar mig med bio- och bistronyheter genom deras nyhetsbrev!Bokningssummering laddas…

Bokning klar


Välkommen till Capitol! Har du förbeställt ett matpaket till någon av våra kvällsvisningar serveras maten till ditt stolsummer innan start. Missa heller inte att komplettera ditt biobesök med något från vår bar. Vi rekommenderar att vara på plats 30 minuter innan filmstart – du vill oavsett inte missa stämningen på Capitol. Vi ses!