Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Hyra Capitol

Bjud in till Capitol

Vi har förpackat våra event i en exklusiv miljö där svunna minnen har en självklar plats bredvid moderna inslag. Capitol erbjuder en angenäm biografupplevelse utöver det vanliga, med möjlighet till mat och dryck i salongerna.
Här välkomnas ni in i en fantastisk miljö à la 1920-talets Art Deco där bemötande, hållbarhet och sublimitet är våra ledord. Capitols salonger har 105 respektive 82 platser. Platserna – en blandning av rymliga fåtöljer, soffor och klassiska biografsäten – är de bästa i biobranschen och har tillhörande små bord och dova lampor. Vi valde till och med att designa vår egen Capitol-fåtölj för optimal komfort.

Bistro Capitol lagar små- och mellanrätter efter säsong där enkla och rena smaker står i centrum och råvaran får tala sitt eget språk. Den röda tråden i vår mat är enkelhet, kontinuitet och kvalitet. Det ger möjligheten att kombinera ert arrangemang med mat i toppklass. Servering kan erbjudas i både bistron, foajén och salongerna.
Vår tekniker tar hand om era önskemål och hjälper er med eventuella förberedelser. I Salong 1 kan vi visa både analog film på 35mm och digital spets i form av 4K.

Vi är en biograf och det hör till att vi såklart erbjuder allmänheten ett fint filmprogram kvällstid. Med det sagt är ingenting omöjligt och vi lyssnar såklart på era önskemål, ofta ser vi att arrangemang går att kombinera med publika visningar, men undantag kan göras. Att hyra hela Capitol, delar av biografen eller bara en salong dagtid går alldeles utmärkt.

Kontakt

Välkommen att kontakta event@capitolbio.se för mer information.

För att snabbare kunna svara på era frågor och kunna leverera prisförslag ser vi gärna att ni anger:

  • Storlek på sällskapet
  • Specificerande information kring arrangemanget
  • Huruvida det är slutet eller publikt
  • Om ni vill använda er av vår hemsida och biljettsystem
  • Om ni har egna visningsrättigheter eller inte
  • Vilken teknik som behövs
  • Om ni behöver teknisk rådgivning eller förassistans
  • Vad ni önskar för i mat- och dryckestillägg