Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Konferens

Boka din nästa konferens på Capitol i Stockholm!

Våra biografsalonger är byggda i klassisk art deco-stil och är utrustade med modern biograf- och konferensteknik.

Vi serverar små och mellanstora rätter samt utvalda viner och ölsorter i salongerna, och platserna är utrustade med bord och läslampor. Bio & Bistro Capitol erbjuder en unik eventupplevelse och är en konferenslokal i Stockholm utöver det vanliga.

Våra fyra salonger rymmer 103, 82, 19 respektive 17 personer. Platserna – en blandning av rymliga fåtöljer, soffor och klassiska biografsäten – är de bästa i branschen. Vi valde till och med att designa vår egen Capitol-fåtölj för bästa komfort.

Varmt välkommen att boka en angenäm eventupplevelse utöver det vanliga!

Konferens

Alla våra fyra härliga salonger är utrustade med modern konferensteknik och erbjuder en unik miljö helt olik det klassiska konferensrummet men utan att tumma på varken teknik eller bekvämlighet.

Innehåll:
Frukost, lunch och/eller eftermiddagsfika
Teknik för att koppla dator till bioduken
Wi-fi
Block och penna
Mikrofon

Heldagskonferens: 1395 kr/person
Halvdagskonferens: 845 kr/person
Pris ex. moms.

Varmt välkommen med din förfrågan till:
Therese Lindberg, event@capitolbio.se eller 076 – 313 98 84

Salong 1

Capitols främsta filmstjärna med sin gemytliga placering av stolar och fåtöljer och en egen balkong. Med lite extra golvyta framför duken och 4K-projektor passar denna pärla alldeles finfint för allt från presentation, konferens, livepodd, samtal till inte minst film!

Kapacitet: 103 (inkl. balkong 22)
Projektor: 4K-projektor och 2 x 35mm-projektorer för analog film

Salong 2

Salong 4as pampiga storasyskon, med 82 bekväma platser alla med utmärkt sikt till duken. Passar finfint för konferensen likväl som filmeventet.

Kapacitet: 82
Projektor: 2K-projektor

Salong 3

I Capitols minsta salong tillika det gamla nitratlagret sitter man nu precis lika fint som i våra större. Passar det mindre mötet såväl som den privata filmkvällen med kompisarna!

Kapacitet: 17
Projektor: 2K-projektor

Salong 4

I samma stil som Salong 2 men med en ännu intimare känsla. Perfekt för den mindre presentationen såväl som egen singalong med kompisarna!

Kapacitet: 19
Projektor: 2K projektor

Foajén

I foajén hittar du vår gemytliga foajébar i klassisk art deco-stil, här kan du ta ett glas innan filmen eller köpa lättare maträtter och snacks att förtära på plats eller att ta med in till salongen.

Välkommen!

Kapacitet: 100

Bistron

Capitol invigdes 1926. Förutom att vara en biograf har lokalen också fungerat som teater, konsertplats, TV-studio och mycket mer. Men den har aldrig tidigare varit restaurang. Förrän nu. Bistro Capitol är en intim upplevelse – ett antal bord, ett knippe stolar och ett öppet kök i en 20-talsmiljö som är lika delar hemtrevlig och filmisk.

Kapacitet: 20