Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Medlemskort

Ge någon en ny bioupplevelse!

Medlemskortet kostar 750 kr och är laddat med fyra biobiljetter till kommande filmer som kan nyttjas i valfri salong och valfri fåtölj till valfri film (värde upp till 250 kr per biljett, gäller dock ej specialarrangemang). Medlemskortet ger också 5% rabatt på inköp i biograf och restaurang på allt utom alkohol.
Medlemskorten skickas ut i presentkuvert och postas inom några dagar för leverans. De kan även köpas på plats i biljettkassan.

Kortet gäller i 1 år från och med köpdatumet. Korten är personliga och gäller för köp av max två biljetter per visning.

Vi arbetar för att du ska kunna använda ditt medlemskort för att köpa biljetter på hemsidan men för närvarande är det bara möjligt i vår kassa eller om du mailar till kassa@capitolbio.se och berättar vilken föreställning du vill köpa biljett till. Kontakta oss för eventuella frågor: kassa@capitolbio.se.

  • Medlemskort
    kr750.00

    Medlemskortet kostar 750 kr och är laddat med 4 biobiljetter till kommande filmer som kan nyttjas i valfri salong och valfri fåtölj till valfri film (värde upp till 250 kr per biljett, gäller dock ej specialarrangemang). Medlemskortet ger också 5% rabatt på inköp i biograf och restaurang på allt utom alkohol.

    Medlemskortet är giltigt i 1 år från och med inköpsdagen. Kortet är personligt och gäller för köp av max två biljetter per visning.

    Vi arbetar för att du ska kunna använda ditt medlemskort för att köpa biljetter på hemsidan men för närvarande är det bara möjligt i vår kassa eller om du mailar till kassa@capitolbio.se och berättar vilken föreställning du vill köpa biljett till och var du helst önskar sitta.

    Kontakta oss för eventuella frågor: kassa@capitolbio.se.

    Leveranstiden är normalt ca 5 arbetsdagar.
    Medlemskorten kan även köpas på plats i biljettkassan.