Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Medlemskort

Ge någon en ny bioupplevelse!

Medlemskortet kostar 600kr och är laddat med 4 biobiljetter till kommande filmer som kan nyttjas i valfri salong och valfri fåtölj till valfri film (värde upp till 230kr per biljett, gäller dock ej specialarrangemang som opera eller teater). Medlemskortet ger också 5% rabatt på inköp i biograf och restaurang på allt utom alkohol.
Medlemskorten skickas ut i presentkuvert och postas inom några dagar för leverans. De kan även köpas på plats i biljettkassan.

Kortet gäller i 1 år från det de registreras i kassan. Korten blir personliga när de registreras i kassan och signeras på baksidan.

Vi arbetar för att du ska kunna använda ditt medlemskort för att köpa biljetter på hemsidan men för närvarande är det bara möjligt i vår kassa eller om du mailar till kassa@capitolbio.se och berättar vilken föreställning du vill köpa biljett till. Kontakta oss för eventuella frågor: kassa@capitolbio.se.