Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Köpvillkor

 

Att köpa biobiljetter via Capitols hemsida är både enkelt och säkert. Du väljer platser i salongen och registrerar din e-postadress. Därefter, beroende på visningstid, kan du lägga till köp av matpaket. Sedan utför du betalningen.

Samtliga betalmedel debiteras omgående vid köptillfället. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp.

Platserna i salongen kostar olika mycket beroende på vilken typ av stol du väljer. Capitol har biostolar, klubbstolar, soffor och den egendesignade Capitol-fåtöljen. Priserna spänner mellan 160 – 210 kr. Vid köp av en soffa måste båda platserna i denna väljas.

Bio Capitol godkänner inga återköp. Detta eftersom vår logistik kring förbeställning av matpaket kräver en rak och enkel linje. Kan man inte gå själv går det självklart bra att ge bort sina biljetter till en vän.

Köpet går till på följande sätt:

Först anger du hur många biljetter du vill ha (max 10 st), sedan kan du välja platser i salongen bland de som just då är lediga. Därefter skriver du in din e-postadress. Därefter lägger du till ett matpaket – om det är möjligt för den visningen du valt, och förstås bara om du vill. Vi kan i alla fall varmt rekommendera det. Därefter slutför du ditt köp genom att fylla i kortuppgifter och kontrollera att du skrivit i korrekt e-postadress. När du köper biobiljetter via www.capitolbio.se betalar du dem direkt. Efter att du genomfört betalningen, skickas biljetterna och kvitto direkt till den e-post som du har registrerat i samband med ditt köp. För att kunna genomföra ett köp med konto- eller kreditkort krävs att kortet har CVC kod. På Visa och Mastercard är CVC-koden de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida. Vi accepterar kort anslutna till VISA, Mastercard och American Express.

Tänk på att:

Observera att du ej kan utnyttja SF Bios företagsbiljetter eller använda presentkort eller medlemskort när du köper biljett på internet. Våra fribiljetter, presentkort och medlemskort kan med fördel utnyttjas på plats i vår foajékassa. Online-lösning kommer så småningom. Capitol har seniorrabatt för pensionärer – du kan komma att behöva uppvisa bevis om du kommer med en sådan biljett. På plats behöver du inte ankomstregistrera din biljett. Du ska ha din biljett lättillgänglig och visa upp denna vid kontroll. Har du frågor om vår betalningstjänst kan du maila till kassa@capitolbio.se På Capitol startar filmen på utsatt tid. Kom i tid!

Personuppgiftshantering

En personuppgift är varje upplysning som kan knytas till en person, exempelvis namn, adress, telefonnummer och e-postadress. På Capitol samlar vi uteslutande in personuppgifter som du själv lämnar när du köper biljetter, presentkort och medlemsskap på vår hemsida eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev. När du har köpt din biljett använder vi dina personuppgifter för att skicka bekräftelse och din e-biljett. Vi kan senare behöva använda dessa personuppgifter, till exempel en e-mailadress, för att informera om föreställningen du köpt biljett till.

Dessa uppgifter lagras inte efter att föreställningen ägt rum. De personuppgifter vi lagrar under längre tid är de du själv godkänt via att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst välja att sluta prenumerera genom en länk längst ned i våra utskick.

När du tar kontakt med någon på Capitol via e-post eller telefon eller vid besök på biografen kan vi komma att spara uppgifter om dig som behövs för att lösa ditt ärende. Detsamma gäller om du kontaktar oss för att beställa någon annan tjänst från oss, t.ex avseende annonsering eller vår uthyrningsverksamhet, där dina personuppgifter kan komma att sparas i din egenskap av kontaktperson.