Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Kommande premiärer

KOMMANDE PREMIÄRER PÅ CAPITOL!

WEST SIDE STORY
Premiärdatum: 10 dec 2021
Biljettsläpp: 1 dec 2021

West Side Story är baserad på den framgångsrika Broadway-musikalen från 1957 och är en berättelse om ungdomlig kärlek och gängrivalitet i 50-talets New York. Denna nyinspelning är i regi av Steven Spielberg.

DON’T LOOK UP
Premiärdatum: 10 dec 2021
Biljettsläpp: 21 nov 2021

I Don’t Look Up kretsar handlingen kring två astronomer, en student (Jennifer Lawrence) och hennes lärare (Leonardo DiCaprio). Tillsammans upptäcker de att en stor komet är på väg mot jorden – och den är stor nog att utrota mänskligheten. Dessvärre verkar ingen riktigt bry sig om deras katastrofala upptäckt, så för att få mänskligheten att förstå allvaret i situationen beger dig sig ut på en stor mediaturné.I den imponerande rollistan ser vi Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill och Timothee Chalamet.

UTVANDRARNA
Premiärdatum: 25 dec 2021
Biljettsläpp: Datum ej satt

Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo. Filmen är baserad på Vilhelm Mobergs folkkära bokserie.

JAG ÄR ZLATAN
Premiärdatum: 14 jan 2022
Biljettsläpp: Datum ej satt

Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt – med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm.

BELFAST
Premiärdatum: 21 jan 2022
Biljettsläpp: Datum ej satt

Nordirland i slutet av 1960-talet. I händelsernas centrum står Buddy, en ung pojke som närmar sig tonåren. Buddys liv är fyllt av familjekärlek, lekfullhet och blomstrande romantik. Men då hans älskade hemstad drabbas av allt större oroligheter, står hans familj inför ett viktigt val. Ska de hoppas på att konflikten kommer att gå över eller ska de lämna allt de känner till bakom sig, för ett nytt liv.

PARALLELLA MÖDRAR
Premiärdatum: 4 feb 2022
Biljettsläpp: Datum ej satt

Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte behöva förlita sig på sina upptagna föräldrars hjälp. De båda mödrarna knyter oväntade band som kommer att förändra deras liv på ett omvälvande sätt. Pedro Almodóvar är i högform när han berättar en fängslande historia om moderskärlekens kraft, och om sökande efter ursprung och släktskap. Janis gestaltas av Penélope Cruz, som utsågs till bästa kvinnliga skådespelare i Venedig för sin starka prestation.