Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Kommande premiärer

KOMMANDE PREMIÄRER PÅ CAPITOL!

THE MANY SAINTS OF NEWARK
Premiärdatum: 15 okt 2021
Biljettsläpp: 8 okt 2021

En ung Tony Soprano står i fokus i ’The Many Saints of Newark’. Historien utspelar sig på 1960-talet, några årtionden innan han blev maffiabossen vi minns från HBO:s hyllade ’The Sopranos’.
Den unga Anthony Soprano växer upp under en av de mest omvälvande tidsperioderna i Newarks historia. Samtidigt som han håller på att bli en man, börjar rivaliserande gangsters utmana den mäktiga maffiafamiljen DiMeo. Han idoliserar sin farbror Dickie Moltisanti, som kämpar med att hantera både sitt professionella och personliga ansvar under de föränderliga tiderna. Farbroderns inflytande på sin brorson kommer forma tonåringen att bli den allsmäktiga maffiabossen vi senare lär känna som Tony Soprano.

FRENCH DISPATCH
Premiärdatum: 22 okt 2021
Biljettsläpp: 13 okt 2021

Wes Anderson är tillbaka med en hyllning till den litterära journalistikens guldålder. ’The French Dispatch’ väcker liv i en samling historier från den sista utgåvan av en amerikansk tidskrift som publicerades i en fiktiv fransk stad under 1900-talet. Genom åren har Wes Anderson gjort sig ett namn som en av filmvärldens allra största filmskapare med filmer som Rushmore, The Royal Tenenbaums, Darjeeling Limited och Grand Hotel Budapest.

LAST NIGHT IN SOHO
Premiärdatum: 12 nov. 2021
Biljettsläpp: Datum ej satt

Edgar Wrights (Baby Driver, Shaun of the dead) psykologiska thriller om en ung flicka med stor passion för modedesign, som på ett mystiskt sätt kan ta sig tillbaka till 1960-talet där hon möter sin idol, en bländande ung sångerska som drömmer om berömmelse. Men 60-talets London är inte vad det ser ut att vara, och själva tiden verkar falla isär med skrämmande konsekvenser …

VÄRLDENS VÄRSTA MÄNNISKA
Premiärdatum: 19 nov. 2021
Biljettsläpp: Datum ej satt

Den avslutande delen av Joachim Triers Oslo-trilogi (Reprise & Oslo, 31 augusti) följer en kvinna genom romantiska relationer, vänskap, karriär och familj. En dramakomedi om kärlek i vår tid. Om att ha alla möjligheter i livet, men fortsätta känna sig själv som världens värsta människa. Filmen var med i huvudtävlan i Cannes Filmfestival 2021.

GHOSTBUSTERS AFTERLIFE 
Premiärdatum: 19 nov 2021
Biljettsläpp: Datum ej satt

Från regissören Jason Reitman och producenten Ivan Reitman kommer det nya kapitlet i Ghostbusters-sagan. I GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE flyttar en ensamstående mamma med två barn till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters – och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv. Filmen är skriven av Jason Reitman och Gil Kenan.

POWER OF THE DOG
Premiärdatum: 19 nov 2021
Biljettsläpp: Datum ej satt

Sexuell repression, psykologisk terror och toxisk manlighet. Jane Campion gör en storstilad comeback i filmvärlden med mäktiga västerndramat ”The power of the dog” med Benedict Cumberbatch och Kirsten Dunst.