Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Inför besöket

Välkommen till Bio & Bistro Capitol!

I våra historiska salonger finner du variation i såväl fåtöljtyper som filmvisningar. Nedan hittar du användbar information inför ditt besök. Återigen, varmt välkommen till oss!


ÅTGÄRDER FÖR ATT MOTVERKA COVID-19

Kära gäst,

Vi går alla genom tuffa tider just nu, och det finns förstås många som har det värre än vi på Capitol.

Vi som ni hoppas förstås att vi som människor och samhälle kommer ut ur det här så snart som möjligt.
Bio & Bistro Capitol Stockholm förhåller sig alltid till Folkhälsomyndighetens och regeringens regler och har blockerat platser i salongerna, har tydliga markeringar för att hålla avstånd i foajén och glesat ut mellan borden i Bistron och på uteserveringen för att välkomna er som är friska och vill komma på besök.

När ni väl kommer hit finns det gott om handsprit och våtservetter och vi är noga med att torka av alla ytor med jämna mellanrum så att du som gäst ska känna dig trygg under ditt besök.

Vi är också enormt tacksamma för allt det stöd vi mött från er gäster, via sociala medier, e-mail och här på biografen och bistron. Det var er support och entusiasm som hjälpte oss att bygga den biograf vi drömt om och det är den som håller oss vid liv.

Förbeställningar

I samband med ditt biljettköp på hemsidan kan du, beroende på visning/vald plats i salongen, förbeställa mat, dryck och annat tilltugg, men senast 10.00 dagen innan föreställningen för att vårt mat & dryck-team ska hinna leverera till alla som vill äta. Vid specialvisningar kan annan stopptid gälla.

Snacks/alkoholfri dryck/övriga tilltugg väntar på din plats i salongen när du anländer, medan mat och alkoholhaltiga drycker serveras diskret till din plats under filmens gång. Mat och dryck säljs även på plats i foajébaren, men endast till visningar samma dag. Beställningar som görs på plats kan ha en något längre upplagningstid.

Om du hellre vill äta en bit innan eller efter föreställningen går det bra att boka bord i bistron.

Dine-in

På utvalda visningar finns ett antal platser märkta ”Dine-in” (orangefärgade i salongskartan) som ingår i vårt matkoncept där mat och dryck från bistron kan beställas, antingen i samband med ditt biljettköp här på hemsidan, eller i efterhand via länk i bokningsbekräftelsen. Maten serveras sedan diskret till din plats i salongen under filmens gång. Önskar du på plats komplettera ditt köp går det naturligtvis bra, antingen i vår foajébar eller direkt från din plats i salongen via den QR-kod du där finner.

Priser

Våra biljetter kostar mellan 190 kr och 250 kr beroende på komfort, sikt och tillvalsmöjlighet. Prisvariationer förekommer, till exempel vid specialarrangemang utanför Capitols ordinarie repertoar och vid längre filmer.

Pensionärer får 10% rabatt på Capitols biljettpriser med undantag för vissa specialvisningar. Inga andra rabatter ges om inte detta är noterat specifikt för aktuell föreställning.

Vår salongsmeny i foajén!

Åldersgränser

  • Barntillåten = Filmen får ses av alla åldersgrupper, med eller utan målsman*.
  • 7 år = Man måste vara minst 7 år för att se filmen, i målsmans* sällskap får alla åldersgrupper se filmen.
  • 11 år = Man måste vara minst 11 år för att se filmen, i målsmans* sällskap måste man vara minst 7 år.
  • 15 år = Man måste vara minst 15 år för att se filmen, i målsmans* sällskap måste man vara minst 11 år.

*Målsman är en person som fyllt 18 år.

Köpvillkor

Bio & Bistro Capitol tillämpar återköp av köpta biljetter. Avbeställning av mat måste ske senast 10 timmar innan visningens start av planeringsskäl. För avbokning, kontakta oss på kassa@capitolbio.se.

Köper du biljetter via vår hemsida får du en biljett skickad till din angivna mailadress, som du sedan kan visa upp direkt i din mobil eller skriva ut hemma. Vi har också webbaserade biljettstationer i vår foajé, och självklart en biljettkassa med personal som kan hjälpa dig med eventuella film- och uppläggningsfrågor.

Bio & Bistro Capitol är kontantfritt.

Frågor & svar

Jag vill köpa en biobiljett med mitt presentkort eller medlemskort, hur går jag tillväga?
Presentkortet fungerar som betalmedel för köp både på vår hemsida och på plats.
För att köpa en biobiljett med ditt medlemskort mejlar du vår biljettkassa på kassa@capitolbio.se så hjälper vi er med bokningen.

Jag vill komplettera mitt köp med mat, hur gör jag?
I bekräftelsemejlet du får efter ditt biljettköp finns en länk där du kan komplettera ditt köp. Några dagar innan ditt besök hos oss får du även ett påminnelsemejl med samma länk. Förbeställningen stänger kl. 10.00 dagen innan föreställningen vid ordinarie visningar. Mat säljs även på plats i foajébaren för dig som beställde biljetten för sent eller blir sugen på att komplettera biobesöket i sista minuten.

Frågor & svar forts.

Hur bokar jag Dine-in?
På utvalda visningar finns ett antal Dine-in-platser som ingår i vårt matkoncept där mat och dryck från bistron kan beställas. Väljer du en Dine-in-plats kan du i nästa steg av köpprocessen välja till mat och dryck.

Hur ser jag vad som är en Dine-in-plats i salongen?
Dine-in-platserna är orangemarkerade i salongskartorna på hemsidan.

Hur bokar jag Jukeboxbio?
Mejla event@capitolbio.se och meddela önskad dag och tid. Ange om ni vill spela TV-spel eller se på film samt ungefär hur många gäster ni blir. Läs allt om Jukeboxbio här!

För övriga ärenden, tveka inte att kontakta oss på kassa@capitolbio.se så hjälper vi dig!