Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Inför besöket

Åtgärder för att motverka Covid-19

Kära gäst,

Vi går alla genom tuffa tider just nu, och det finns förstås många som har det värre än vi på Capitol.

Vi som ni hoppas förstås att vi som människor och samhälle kommer ut ur det här så snart som möjligt.
Bio & Bistro Capitol Stockholm förhåller sig alltid till Folkhälsomyndighetens och regeringens regler och har blockerat säten för att ha max 8 platser i salongerna, har tydliga markeringar för att hålla avstånd i foajén och glesat ut mellan borden i Bistron och på uteserveringen för att välkomna er som är friska och vill komma på besök.

När ni väl kommer hit finns det gott om handsprit och våtservetter och vi är noga med att torka av alla ytor med jämna mellanrum så att du som gäst ska känna dig trygg under ditt besök.

Vi är också enormt tacksamma för allt det stöd vi mött från er gäster, via sociala medier, e-mail och här på biografen och bistron. Det var er support och entusiasm som hjälpte oss att bygga den biograf vi drömt om och den är den som håller oss vid liv.

Stolstyper

På Capitol har vi en rad olika fåtöljer och soffor som vi delar upp i priskategorierna A, B och C.

Priserna baseras på en kombination av komfort och sikt. T.ex. kan en soffa som har lite vinklad sikt ha bästa komfort men kanske inte den bästa sikten, då kategoriserar vi denna som B eller C istället för A.

När du har salongskartan uppe och sveper över (eller klickar på) önskad plats ser du info om platsen i menyn till höger. Där står priskategori och viktig info om eventuell sidosikt eller delvis skymd sikt.

Bra

Bättre

Bäst

Priser

Biljettpriserna är 160-230 (C) / 190-250 (B) / 210-280 kr (A) till ordinarie visningar beroende på plats i salongen. Prisvariationer kan förekomma vid specialarrangemang utanför Capitols repertoar, samt vid filmer som övergår ordinarie tidsramar.
Rabatter: Pensionärer får 10% rabatt på Capitols biljettpriser med undantag för vissa specialvisningar. I övrigt har vi inga andra rabatter om inte detta är noterat specifikt för aktuell föreställning.

Beställa mat

Du kan i slutet av ditt biljettköp på hemsidan förbeställa våra matpaket till salongen. Dryck köps på plats i vår foajébar. Förbokningen av matpaket stänger kl. 10.00 dagen innan föreställningen till våra ordinarie visningar. Matpaketen säljs även på plats i foajébaren för dig som beställde biljetten för sent eller blir sugen på att komplettera biobesöket i sista minuten.

Mat

På Capitol erbjuder vi olika matpaket som kan förbeställas i samband med att du köper din biljett. Maten serveras vid din plats i samband med insläppet. Dryck kan du välja vad du vill beställa i baren. Om du hellre vill äta en bit innan eller efter föreställningen går det bra att boka bord i bistron.

Vår salongsmeny i foajébaren

Klicka på bilden för helskärmsläge

Åldersgränser

Barntillåten = Filmen får ses av alla åldersgrupper, med eller utan målsman*.

  •  7 år = Man måste vara minst 7 år för att se filmen, i målsmans* sällskap får alla åldersgrupper se filmen.
  • 11 år = Man måste vara minst 11 år för att se filmen, i målsmans* sällskap måste man vara minst 7 år.
  • 15 år = Man måste vara minst 15 år för att se filmen, målsmans* sällskap måste man vara minst 11 år.
    *Målsman är en person som fyllt 18 år.

Öppettider

Biokassan öppnar en halvtimme innan första visning och stänger när sista filmen för dagen startar.
Däremot håller fortfarande bistron öppet enligt dess utsatta tider, och det går utmärkt att köpa biljetter i våra automater fram tills hela lokalen stänger för kvällen.

Köpvillkor

På Capitol köper du din biljett via nätet eller i kassan. På nätet kan du samtidigt förbeställa våra salongsmatpaket, men senast 10.00 dagen innan föreställningens start för att vårt mat & dryck-team ska hinna leverera till alla som vill äta. Vid specialvisningar kan annan stopptid gälla. Matpaketet väntar sedan på din plats när du anländer. Dryck köper du på plats.

Bio & Bistro Capitol tillämpar ej återköp eller bytesrätt av köpta biljetter eller matpaket.

Köper du biljetter via vår hemsida får du en biljett skickad till din angivna mailadress, som du sedan kan visa upp direkt i din mobil eller skriva ut hemma. Vi har också webbaserade biljettstationer i vår foajé, och självklart en biljettkassa med personal som kan hjälpa dig med eventuella film- och uppläggningsfrågor.

Bio & Bistro Capitol är kontantfritt.

Frågor & svar

Jag vill köpa en biobiljett med mitt presentkort eller medlemskort, hur går jag tillväga?
Presentkortet fungerar som betalmedel för köp både på vår hemsida och på plats.
För att köpa en biobiljett med ditt medlemskort mejlar du vår biljettkassa
på kassa@capitolbio.se så hjälper vi er med bokningen.

Jag vill komplettera mitt köp med mat, hur gör jag?
I bekräftelsemejlet du får efter ditt biljettköp finns en länk där du kan komplettera ditt köp. Några dagar innan ditt besök hos oss får du även ett påminnelsemejl med samma länk. Dryck köps på plats i vår foajébar. Förbokningen av matpaket stänger kl. 10.00 dagen innan föreställningen vid ordinarie visningar. Matpaketen säljs även på plats i foajébaren för dig som beställde biljetten för sent eller blir sugen på att komplettera biobesöket i sista minuten.

Kan jag boka om min biljett till en annan dag?
Vi har inga byten eller återköp på våra biobiljetter eller presentkort

För övriga ärenden, tveka inte att kontakta oss på kassa@capitolbio.se så hjälper vi dig!