Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

EN NY FAVORITBIOGRAF TAR FORM

Kära Kickstarter-vänner,

Från och med nu blir det ett nyhetsbrev i månaden. Som ni vet jobbar vi dygnet runt med Capitol och kan glädjande berätta att biografbygget är igång! Och som vi berättade i förra nyhetsbrevet har projektering (alla expertfeedback på akustik, biografteknik, tillgänglighet, brandsäkerhet, rör, ventilation etc) tagit längre tid än beräknat vilket betyder att öppningen är framskjuten till första kvartalet 2018. Vi jobbar med alla faser samtidigt och befinner oss nu i bistro, foajé och salongsinredningen. Vi gör vårt yttersta som bioälskare att verkligen hitta det bästa inom stolar och komfort som kan tänkas passa er. Samma sak gäller bistroinredning, bord och soffor. Som miljöförhöjare tänker vi ha filmposters av våra stora favoriter i korridorer därför ögnar vi igenom alla posterbutiker som finns just nu. Något roligare finns inte! Samtidigt som det är mycket att stå i måste vi erkänna att det är en otroligt privilegierad sits vi befinner oss i, tänk att få bygga sin favoritbiograf!

Vi tänkte också be er om råd, vi har redan knutit till oss några viktiga samarbetspartners som vi kommer presentera framöver, men vill gärna höra vilka ni tycker vi ska samarbeta med framgent? Det kan röra sig om filmfestivaler, varumärken, kulturinstitut, designpaket, bokförlag, kultur och mediapersonligheter, leverantörer, hemside/app-bygge och gästspel bland mat och dryck. Eller något annat Maila oss gärna på info@capitolbio.se

Capitolteamet berättar om sina favoritbiografer (vid sidan av Capitol..), först ut är Jakob Abrahamsson:

Jag är väldigt förtjust i The Electric Portobello i London. Det handlar inte bara om rejäla skinnfåtöljer med kashmirfilt och en välfylld bar, utan väldigt mycket om helheten. När jag och mitt sällskap kom dit första gången hälsades vi välkommen i dörren och jag sa något i stil med ”vi har kommit ändå från Sverige för detta”, varpå de svarade ”Oh, welcome Mr Abrahamsson” och visade sedan in oss i salongen och förklarade hur det fungerar för oss förstagångsbesökare, och lyckades sedan överträffa detta intro gång på gång. Först genom att flytta om några andra gäster så vi hamnade bredvid varandra (det var i princip slutsålt när vi köpte biljett) och sedan när vi sitter ned och lamporna släcks ned, sträcks en hand ned med en gigantisk tårtbit och när vi säger att vi inte beställt något svarar de ”It’s on the house”. Sedan såg vi the Revenant med öl och tårta..

Som vanligt, stort tack för all support och all kärlek. Vi ses på Bio Capitol. Trevlig höst!

//Candace, Sofie, Anna, Nicolas, Jakob, & CG

PS: I och med förseningen av ombyggnaden kommer alla perks att skickas ut närmare öppningen, mot slutet av året.