Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Biljettinfo

Stolstyper

På Capitol har vi en rad olika fåtöljer och soffor som vi delar i tre olika stolsklasser, vilka utifrån komfort rankas i priskategorierna: Bra, Bättre och Bäst.

Bra: vår utmärkta biostol som vi slutligen hittade efter att ha åkt runt land och rike.
Bättre: vår lite rymligare klubbvariant, med möjlighet att fälla bak sitsen en bit.
Bäst: vår fantastiskt fina tvåsitssoffa och den egendesignade Capitol-fåtöljen.

Notera att undantaget är våra platser på balkongen, som har Bäst komfort men ändå erbjuds till ett förmånligare Bra-pris eftersom räcket framför stör siktlinjen något.

Bra

Bättre

Bäst

Priser

Biljettpriserna är 160 / 190 / 210 kr till ordinarie visningar beroende på plats i salongen. Prisvariationer kan förekomma vid specialarrangemang utanför Capitols repertoar.
Rabatter: Pensionärer får 10% rabatt på Capitols biljettpriser. I övrigt har vi inga andra rabatter om inte detta är noterat specifikt för aktuell föreställning.

Beställa mat

Du kan i slutet av ditt biljettköp på hemsidan förbeställa våra matpaket till salongen. Dryck köps på plats. Förbokningen av matpaket stänger kl 11.00 två dagar innan föreställningen och gäller endast för kvällsvisningar (17.30, 18.00, 20.30 och 21.00). På plats erbjuder vi ett antal drop in-paket per kväll, för dig som beställde biljetten för sent eller blir sugen på att komplettera biobesöket i sista minuten. Under filmen går det också bra att köpa till något i vår salongsbar eller ute i foajén.

Mat

På Capitol erbjuder vi tre olika matpaket som kan förbeställas i samband med att du köper din biljett. Ett lite enklare, ett mellan och en delikatesslåda. Maten serveras vid din plats i samband med insläppet. Dryck kan du välja vad du vill beställa i baren. Om du hellre vill äta en bit innan eller efter föreställningen går det bra att boka bord i bistron.

Stora delikatesslådan 230 kr
 • Jamón Serrano
 • Cecina de Leon
 • Italiensk gårdssalami
 • Två spanska hårdostar
 • Terrin på svensk gårdsgris
 • Cerignolaoliver
 • Bröd
Liten baguette ”Cubano” 65 kr
 • Tomat
 • Manchego
 • Serrano
 • Serveras i papper
Kyckling- och ankleverparfait 110 kr
 • I burk och crostini
 • Serveras i glasbruk

Åldersgränser

Barntillåten = Filmen får ses av alla åldersgrupper, med eller utan målsman*.

 •  7 år = Man måste vara minst 7 år för att se filmen, i målsmans* sällskap får alla åldersgrupper se filmen.
 • 11 år = Man måste vara minst 11 år för att se filmen, i målsmans* sällskap måste man vara minst 7 år.
 • 15 år = Man måste vara minst 15 år för att se filmen, målsmans* sällskap måste man vara minst 11 år.
  *Målsman är en person som fyllt 18 år.

Öppettider

Biokassan öppnar en halvtimme innan första visning och stänger när sista filmen för dagen startar.
Däremot håller fortfarande bistron öppet enligt dess utsatta tider, och det går utmärkt att köpa biljetter i våra automater fram tills hela lokalen stänger för kvällen.

Köpvillkor

På Capitol köper du din biljett via nätet eller i kassan. På nätet kan du samtidigt förbeställa våra salongsmatpaket men senast 11.00 två dagar innan föreställningens start, detta för att vårt mat & dryck-team ska hinna leverera till alla som vill äta. Matpaketet väntar sedan på din plats när du anländer. Dryck köper du på plats.

På grund av mat- och drycklogistik har Bio & Bistro Capitol ej möjlighet till återköp eller bytesrätt av biljetter eller matpaket.

Köper du biljetter via vår hemsida får du en biljett skickad till din angivna mailadress, som du sedan kan visa upp direkt i din mobil eller skriva ut hemma. Vi har också webbaserade biljettstationer i vår foajé, och självklart en biljettkassa med personal som kan hjälpa dig med eventuella film- och uppläggningsfrågor.

Bio och Bistro Capitol är kontantfritt.